Esports

El meu servei fotogràfic esportiu se centra principalment en la natació, el ciclisme de muntanya i el descens en bici (dhi). Amb més de 10 anys d’experiència cobrint esdeveniments esportius, estic compromès a capturar els moments més emocionants de la competició. El meu estil és dinàmic i vibrat, i busco capturar l’energia i l’adrenalina que es viu a les curses. Treballo dur per capturar les millors imatges possibles, ja sigui des de la banda de la piscina o del costat del circuit, em poso en lloc ideal per prendre les millors fotografies. El meu objectiu és ajudar als participants a capturar records duradors per sempre, i per als organitzadors, a proporcionar un servei professional per promocionar l’esdeveniment.

Contacte

Demana més informació

Portfoli

Fes un cop d'ull a les nostres feines

Preus

Quin valor li dones als teus records?