logo

Book

 

Retrat

Quin valor li dones als teus records?

@pauline_fs11

Al meu servei fotogràfic de book i retrat, em preocupo per capturar la teva personalitat i estil en cada imatge. La meva missió és crear un espai segur i còmode per a tu, on vulguis mostrar la teva millor versió a través de les fotografies.

El meu estil es basa en la naturalitat i la simplicitat, amb un toc artístic que et donarà un toc especial a les teves fotografies. Per això, primerament, m’assec amb tu per conèixer-te millor i comprendre les teves necessitats, gustos i expectatives. Així, junts, podríem dissenyar la millor sessió fotogràfica per a tu.

Durant la sessió, et guio per obtenir els millors resultats, fent-te sentir còmode i segur en tot moment. Finalment, selecciono les millors imatges i les retoco per assegurar que cada foto sigui única i especial. En resum, la meva tasca és fer que et sentis còmode, que t’enorgullis dels resultats i que gaudeixis d’una experiència memorable.

Que et trobaràs amb el meu Servei?

les meves garanties

QUALITAT

Tinc el compromís amb els meus clients de lliurar-los una feina amb la millor qualitat

SERIETAT

Professionalitat a la feina, sense perdre aquesta espurna d'alegria i diversió que tant m'agrada experimentar i fotografiar.

RESPONSABILITAT

Només Jo soc el responsable de la meva feina, compromès a no delegar-ho a terceres persones.

EXPERIÈNCIA

molts esdeveniments a la meva esquena, amb mi trobaràs el que busques

SEGURETAT

La seguretat que tindreu unes fotos entranyables.

EQUIP

Treballo amb equips d'alta qualitat per garantir-ne el millor resultat.