Families

 

Retrat

Quin valor li dones als teus records?

familia

La fotografia familiar és una manera meravellosa de capturar els moments preciosos que vius amb la teva família. Si estàs buscant un fotògraf que pugui capturar aquests moments i ajudar a immortalitzar-los, el meu servei de fotografia familiar t’ofereix la possibilitat de gravar els records.

La meva proposta inclou prendre fotos en entorns exteriors, als vostres llars, en actes d’aniversaris o altres reunions familiar, etc. En cada sessió intentaré portar el meu millor equip per assegurar-me que les fotografies tenen la màxima qualitat.

També us ofereixo la possibilitat de triar el lloc i la temàtica de la vostra sessió de fotos. Aconsellaré i orientaré sobre quines postures seria millor per a la captura de la vostra imatge desitjada.

Espero que t’agradi el meu servei de fotografia familiar. Si esteu interessats, no dubteu en contactar-me per qualsevol pregunta que tingueu, així com per concertar un presupost.

Que et trobaràs amb el meu Servei?

les meves garanties

QUALITAT

Tinc el compromís amb els meus clients de lliurar-los una feina amb la millor qualitat

SERIETAT

Professionalitat a la feina, sense perdre aquesta espurna d'alegria i diversió que tant m'agrada experimentar i fotografiar.

RESPONSABILITAT

Només Jo soc el responsable de la meva feina, compromès a no delegar-ho a terceres persones.

EXPERIÈNCIA

molts esdeveniments a la meva esquena, amb mi trobaràs el que busques

EMOCIONS

Sentiments, il·lusió, nervis, alegries, rialles i llàgrimes capturat en imatges.

SEGURETAT

La seguretat que tindreu unes fotos entranyables.

EQUIP

Treballo amb equips d'alta qualitat per garantir-ne el millor resultat.