Retoc digital

 

Revelat digital

Quin valor li dones als teus records?

El meu servei de retoc i processat digital de fotografies consisteix en una sèrie d’eines i tècniques que utilitzo per millorar la qualitat i l’aspecte d’una fotografia. Aquest servei és ideal per a aquells que desitgen obtenir fotografies més professionals, ja sigui per al seu negoci, les xarxes socials, o per a raons personals.

Entre les tasques que puc realitzar s’inclouen l’eliminació de taques, arrugues o imperfeccions, l’ajust del color i la il·luminació, la millora dels detalls i la definició, i la retallada i la recomposició d’imatges.

Utilitzo diferents programes de processament d’imatges, com ara Capture One i Photoshop, per garantir que les fotografies quedin ben processades i siguin llistes per a la distribució en línia o en format imprès.

Ofereixo un servei personalitzat i de qualitat, i sempre treballo de prop amb els meus clients per interpretar les seves necessitats i proporcionar el millor resultat possible.

Que et trobaràs amb el meu Servei?

les meves garanties

QUALITAT

Tinc el compromís amb els meus clients de lliurar-los una feina amb la millor qualitat

SERIETAT

Professionalitat a la feina, sense perdre aquesta espurna d'alegria i diversió que tant m'agrada experimentar i fotografiar.

RESPONSABILITAT

Només Jo soc el responsable de la meva feina, compromès a no delegar-ho a terceres persones.

EXPERIÈNCIA

molts esdeveniments a la meva esquena, amb mi trobaràs el que busques

SEGURETAT

La seguretat que tindreu unes fotos entranyables.

EQUIP

Treballo amb equips d'alta qualitat per garantir-ne el millor resultat.