Parelles

 

Retrat

Quin valor li dones als teus records?

qui soc

Com a servei de fotografia de enamorats, tinc el plaer de capturar moments íntims entre parelles que celebren l’amor que comparteixen.La meva tasca és capturar cada detall, expressió i gest que us defineix com a parella, per així immortilitzar la vostra història d’amor en imatges.

La sessió fotogràfica es realitza en diversos escenaris, tant en espais interiors com exteriors i segueixo un estil natural i autèntic, amb poc o cap posat. Em preocupo en crear un ambient còmode i relaxat entre els dos, perquè em resulta molt important capturar moments reals i genuïns.

Les imatges que obtindreu seran una valuosa recordança del vostre amor, per compartir amb família i amics o bé per col·leccionar entre vosaltres com una forma de mantenir sempre viva la vostra passió.

Que et trobaràs amb el meu Servei?

les meves garanties

QUALITAT

Tinc el compromís amb els meus clients de lliurar-los una feina amb la millor qualitat

SERIETAT

Professionalitat a la feina, sense perdre aquesta espurna d'alegria i diversió que tant m'agrada experimentar i fotografiar.

RESPONSABILITAT

Només Jo soc el responsable de la meva feina, compromès a no delegar-ho a terceres persones.

EXPERIÈNCIA

molts esdeveniments a la meva esquena, amb mi trobaràs el que busques

EMOCIONS

Sentiments, il·lusió, nervis, alegries, rialles i llàgrimes capturat en imatges.

SEGURETAT

La seguretat que tindreu unes fotos entranyables.

EQUIP

Treballo amb equips d'alta qualitat per garantir-ne el millor resultat.

I LA GARANTIA MÉS MACA DEL MÓN

cero risc, implicació al 100% a cada història, fotografies naturals per recordar cada moment tal i com va passar, Garantia que seré respetuòs i invisible alhora que divertit.