Mascotes

Ofereixo un servei fotogràfic per a mascotes que us permetrà capturar moments especials amb els vostres companys animals. Amb la meva experiència i coneixements en fotografia, capturaré les seves expressions úniques i personalitats individuals, creant records duradors que podeu compartir amb la família i amics.

El servei inclou una sessió de fotografia personalitzada, en la qual treballaré amb vosaltres i les vostres mascotes per crear imatges impressionants i de qualitat. Utilitzaré diferents tècniques de fotografia per capturar la bellesa i la gràcia del vostre animal de companyia.

La sessió de fotografia es realitzarà en un lloc que sigui convenient per a vosaltres i les vostres mascotes, ja sigui a l’aire lliure o en un estudi de fotografia. També hi ha opció de realitzar sessions en altres llocs que siguin importants per a vosaltres o les vostres mascotes.

Amb el meu servei fotogràfic per mascotes, podeu estar segurs que tindreu fotos de qualitat que capturin a la perfecció la bellesa i la personalitat dels vostres companys animals.

Contacte

Demana més informació

Portfoli

Fes un cop d'ull a les nostres feines

Preus

Quin valor li dones als teus records?