Breakfast at Tiffany´s

Un petit homenatge a l’actriu Audrey Hepburn, a la pel·lícula ‘Esmorzar amb Diamants’.

Model : @katyamuir

Joies : Vasari Joiers

Video backstage: @daniel_andreas_

Fotogràfia: Chero Visuals

Vasari @katyamuir

Breakfast at Tiffany´s

Breakfast at Tiffany’s (a Espanya, Esmorzar amb diamants, a Hispanoamèrica Diamants per esmorzar i a Argentina Nineta de luxe) és una pel·lícula nord-americana, de comèdia romàntica, de 1961, dirigida per Blake Edwards, escrita per George Axelrod i adaptada lliurement de la novel·la del mateix títol escrita per Truman Capote. Va comptar amb Audrey Hepburn i George Peppard encarnant els protagonistes. Va ser estrenada per Paramount Pictures el 5 d’octubre del 1961.

Vasari

El 1982 Vasari obre la seva primera boutique. La inauguració de la joieria exclusiva va revolucionar el sector. Tradicionalment, la joieria es limitava al món de les pedres precioses. En canvi, la irrupció de Vasari al mercat volia esquivar aquesta tradició i donar-li a la joia el valor afegit d’obra artística.

La passió pel disseny i el tractament exclusiu de materials, com ara l’or, el pavè o les pedres, ha fet de les seves creacions autèntiques obres d’art. Vasari treballa les joies a partir de les formes arquitectòniques i de la natura, així com la innovació en pautes cromàtiques i la creació de dissenys que evolucionen del barroc al minimalisme.

Vasari @katyamuir
Vasari @katyamuir

Katya Muir

Amb la col·laboració de la Joieria Vasari, van poder recrear aquesta escena de la pel·lícula. La sessió de fotos la van realitzar a les portes de la Joieria i a la part interior.

Totes les Joies que porta Katya ens les van deixar els de Vasari. Va ser una sessió molt divertida, perfecta per poder ensenyar part dels productes.

firma

Video del Making Off

Galeria d’Imatges

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.